loading

Poskrbite za redno vzdrževanje klimatske naprave in s tem tudi za kakovost zraka, ki ga dihate v avtomobilu. Izkoristite vročo ponudbo:

35 €  PRAZNJENJE in POLNJENJE klimatske naprave

+   5 €  dodatnih 100g plina (R134a)
 
+  10 €  DEZINFEKCIJA zračnih kanalov*


Ste vedeli?

  • Za učinkovito delovanje mora klimatski sistem najprej vsebovati zadostno količino ustreznega plina. Zmanjšana moč hlajenja, neprijeten vonj ali nenavaden šum iz zračnikov so prvi znaki, da klimatska naprava ne deluje pravilno in kliče po obisku usposobljenega serviserja. 
  • Poleg tega, da redno vzdrževanje prispeva k večjemu udobju v vozilu, tudi podaljšuje življenjsko dobo sistema, saj plin ne hladi le zraka v potniški kabini, temveč tudi kompresor klimatske naprave. 
  • Priporočljiv servisni interval klimatske naprave je vsaki 2 leti, v kolikor letno prevozimo več kot 30.000 kilometrov, pa vsako leto.  
  • Pomembna je tudi redna menjava filtra klime, kjer se nabirajo razni škodljivi mikroorganizmi, ki neugodno vplivajo na naše zdravje. V potniški kabini se lahko pojavi tudi neprijeten vonj, katerega se težko znebimo. Zato poleg polnjenja priporočamo tudi dezinfekcijo zračnih kanalov klimatske naprave.

Ne čakajte, da klima preneha delovati in pravočasno rezervirajte termin, da bo delovala učinkovito tudi v najbolj vročih dneh.

Kajuhova ul.32a, Ljubljana, tel. (01) 5 200 200

REZERVACIJA TERMINA za vozila OPEL
REZERVACIJA TERMINA za vozila drugih znamk

Nasvet pri uporabi klime
Pri izbiranju temperature v vozilu bodite pozorni, da ne izberete prenizke. Razlika med nastavljeno in zunanjo temperaturo naj ne bo večja od 7°C. S tem se izognete temperaturnemu šoku in možnemu prehladu, zato ne pozabite prezračevalnih šob usmeriti stran od telesa.

 

Ponudba polnjenja klime velja za vozila z uporabo plina R134a v AVTO MOSTE d.o.o. Ljubljana. *Akcijska cena 10€ za dezinfekcijo zračnih kanalov vozila velja le ob polnjenju klime (redna cena dezinfekcije znaša 18€).
Na vrh