loadingAVTO MOSTE d.o.o. je eno izmed hčerinskih podjetij Regia Group, investicijsko upravljanje, d.d., ki ima na področju avtomobilizma dolgoletno tradicijo. Podjetje AVTO MOSTE je bilo ustanovljeno z namenom prodaje in servisiranja vozil znamke Opel.
 

Opel v naslednjih letih pripravlja veliko novih modelov in načrtuje okrepitev tržnega deleža v Sloveniji, ter želi biti med vodilnimi pri prodaji električnih vozil v svetu, zato je družba AVTO MOSTE s ponosom postala uvoznik in pooblaščeni serviser za vozila znamke Opel.

Družba AVTO MOSTE poleg velikega prodajnega salona novih vozil Opel, ki je največji v Sloveniji, ter servisne delavnice s trgovino z nadomestnimi deli in dodatno opremo, nudi tudi center rabljenih vozil različnih znamk – vse to na Kajuhovi ulici 32A v Ljubljani.


Vizija in s tem tudi cilji družbe AVTO MOSTE so zelo jasni: postati eden največjih in najkvalitetnejših slovenskih avtomobilskih distributerjev. 

Želimo ustvariti podjetje, ki bo strankam sposobno ponuditi kvalitetno in celovito ponudbo na enem mestu. Zavedamo se, da se z nakupom vozila stik in sodelovanje s kupci ne konča, in da je vsak odziv stranke dobrodošla usmeritev za še boljše delo v prihodnje. V našem poslanstvu poudarjamo, da želimo s strokovnostjo in odlično storitvijo doseči čim večje zadovoljstvo kupcev.

 

V želji, da bi se čim bolj približali potrebam in željam kupcev je načrtovana stalna bogatitev naše ponudbe.

 

Podatki podjetja:

AVTO MOSTE d.o.o. 
Kajuhova ulica 32A, 1000 Ljubljana


T: +386 1 5 200 200 
F: +386 1 5 200 205 
E: 
info@avtomoste.si
W: 
www.avtomoste.si 
matična št.: 3848655000 
ID za DDV: SI19633840

TRR: SI56 0510 0801 5647 547
BIC: ABANSI2X (Abanka d.d.)


promo 
Na vrh