loading
Kliknite za Opel LiveChat
chatAVTO MOSTE d.o.o. je eno izmed hčerinskih podjetij Regia Group, investicijsko upravljanje, d.d., ki ima na področju avtomobilizma dolgoletno tradicijo. Podjetje AVTO MOSTE je bilo ustanovljeno z namenom prodaje in servisiranja vozil znamke Opel.
 

Opel v naslednjih letih pripravlja veliko novih modelov in načrtuje okrepitev tržnega deleža v Sloveniji, ter želi biti med vodilnimi pri prodaji električnih vozil v svetu, zato je družba AVTO MOSTE s ponosom postala uvoznik in pooblaščeni serviser za vozila znamke Opel.

Družba AVTO MOSTE poleg velikega prodajnega salona novih vozil Opel, ki je največji v Sloveniji, ter servisne delavnice s trgovino z nadomestnimi deli in dodatno opremo, nudi tudi center rabljenih vozil različnih znamk – vse to na Kajuhovi ulici 32A v Ljubljani.


Vizija in s tem tudi cilji družbe AVTO MOSTE so zelo jasni: postati eden največjih in najkvalitetnejših slovenskih avtomobilskih distributerjev. 

Želimo ustvariti podjetje, ki bo strankam sposobno ponuditi kvalitetno in celovito ponudbo na enem mestu. Zavedamo se, da se z nakupom vozila stik in sodelovanje s kupci ne konča, in da je vsak odziv stranke dobrodošla usmeritev za še boljše delo v prihodnje. V našem poslanstvu poudarjamo, da želimo s strokovnostjo in odlično storitvijo doseči čim večje zadovoljstvo kupcev.

 

V želji, da bi se čim bolj približali potrebam in željam kupcev je načrtovana stalna bogatitev naše ponudbe.

 

Podatki podjetja:

AVTO MOSTE d.o.o. 
Kajuhova ulica 32A, 1000 Ljubljana


T: +386 1 5 200 200 
F: +386 1 5 200 205 
E: 
info@avtomoste.si
W: 
www.avtomoste.si 
matična št.: 3848655000 
ID za DDV: SI19633840

TRR: SI56 0510 0801 5647 547
BIC: ABANSI2X (Abanka d.d.)


promo 
Na vrh