loading

NOVI COMBO-e CARGO.
Zmagovalna kombinacija.
Novi Combo-e Cargo Oplovo poslovno izkušnjo združuje z natančno izdelavo in navduši kot povsem električno gospodarsko vozilo z optimalno učinkovitostjo in brezkompromisno e-mobilnostjo. Kljub kompaktnemu profilu se Combo-e Cargo odlikuje s prostorom za tovor do 4,4 m³, ki ga dopolnjujejo vrhunske funkcije za upravljanje, kot je sistem za prevoz daljših predmetov Flex Cargo.


NOTRANJOST.

SPOJ PROSTORA IN TEHNOLOGIJE.

Combo-e Cargo je ob upoštevanju zahtev gospodarskega vozila zasnovan povsem na novo. Ne glede na to, ali s pomočjo prikazovalnika informacij za voznika in zaslona digitalnega informacijsko-razvedrilnega sistema poskrbite za popolno učinkovitost vsake vožnje ali z uporabo največjega prostora za tovor v tem segmentu preprosto delate pametneje, Combo-e Cargo izpolni vse želje. Combo-e Cargo ni le kompaktno vsestransko dostavno vozilo, je najsodobnejša mobilna pisarna za delo na poti, ki vam s funkcijami za povezave in poslovanje omogoča uresničitev vašega poslovnega potenciala, kamorkoli ste namenjeni.

ELEKTRIČNA IZKUŠNJA.

POVEŽITE VSE MOŽNOSTI.

Zagotovite si uspešnejše poslovanje z neoviranim dostopom do mestnih središč, v katerih veljajo omejitve emisij. Poskrbite za dostavo ne glede na dnevni čas, saj električni motor deluje skoraj neslišno. Zmanjšajte obremenitev podjetja zaradi omejenih emisij COin okoljskih dajatev za vozila, obenem pa si zagotovite znatno manjše stroške vzdrževanja in uporabe.

ZMOGLJIVOST.

DOPOLNITE DELO Z UŽITKOM.

S povsem električnim dosegom do 275 km1 popeljite svoje delo še dlje, baterijo naslednje generacije pa lahko hitro napolnite do 80 % kapacitete v samo 30 minutah. Sproščeno urbano mobilnost tihega in uglajenega pogonskega sklopa dopolnjujeta navor, ki je na voljo v hipu, in največja hitrost 130 km/h, da je Combo-e Cargo enako udoben, zmogljiv in prijeten tako na mestnih ulicah kot na avtocestah.

1 Poraba energije modela Combo-e Cargo (kombinirano) cca 18,18 kWh/100 km; emisije CO0 g/km; doseg do 275 km (odisno od vgrajene opreme). Navedeni podatki o dosegu in porabi elektrike so skladni s preskusnim postopkom WLTP, ki je od 1. septembra 2018 osnova za homologiranje novih vozil. Podatki so odvisni od dejanskih pogojev pri uporabi in različnih dejavnikov, kot so hitrost, ogrevanje notranjosti zaradi udobja, slog vožnje in zunanja temperatura. Čas polnjenja je odvisen predvsem od moči v vozilo vgrajenega polnilnika, polnilnega kabla ter vrste in moči uporabljene polnilne postaje. Dodatne informacije so vam na voljo pri pooblaščenem trgovcu z vozili Opel.***

NAROČITE SE IN BODITE MED PRVIMI.

Naročite se in bodite obveščeni. Za podrobnejši ogled novega modela Combo-e Cargo, pregled ponudb in možnost, da se med prvimi odpravite na testno vožnjo, se naročite na naše novice. Obveščali vas bomo o vseh novostih!

NAROČITE SE

Na vrh