loading

Ob upoštevanju individualnih potreb naših strank imamo vzpostavljen stik s strokovnjaki, ki nudijo opremo za različne segmente predelav vozil Opel (od izolacij, hladilnih agregatov, konstrukcij, ponjav, potujočih delavnic do predelav vozil za prevoz invalidnih oseb). Tako je ustrezna oprema kakovostno vgrajena, certificirana in prilagojeno vozilo ohranja lastno garancijo. 

OPEL VIVARO Combi ustvarjen za potrebe gasilskega društva
Funkcionalen novi Opel Vivaro z več moči, dodatnim prostorom za tovor in več udobja za ekipo.
Gre za večnamensko gasilsko vozilo GVM-1, ki je namenjeno za prevoz gasilcev in nujne reševalne opreme ob intervencijah ter drugih dogodkih. Opel Vivaro Combi L2H1P2 v gasilsko rdeči barvi, s predelano notranjostjo in bogato opremo, sprejme do 9 gasilcev.


Novi Vivaro z izjemno učinkovitim dizelskim motorjem 1.6 CDTI ecoFLEX, skupaj s standardnim sistemom Start&Stop, poskrbi, da z izklopom ob vsakem mirovanju vozila povsem odpravi nepotrebno porabo goriva in škodljiv vpliv na okolje. Opremljen je tudi s celo vrsto drugih tehnologij za varčevanje z energijo, kot je regenerativno zaviranje, filtrom za trde delce, najsodobnejšim vbrizgavanjem goriva in dvema turbopolnilnikoma z variabilno geometrijo lopatic.  

Na vrh