loading
Kliknite za Opel LiveChat
chat

 Kartica zvestobe 

Opravite servisni pregled in postanite lastnik kartice zvestobe ter prihranite do 15 % pri servisnih storitvah za vozila Opel. Za dodatne informacije o kartici zvestobe povprašajte našega servisnega svetovalca. Z veseljem vam bomo svetovali.Splošni pogoji kartice zvestobe »AVTO MOSTE nagrajuje zvestobo!«

Ti splošni pogoji določajo pogoje pridobitve in uporabe kartice zvestobe »AVTO MOSTE nagrajuje zvestobo!« (v nadaljevanju: kartica zvestobe), ki jo izdaja Avto Moste d.o.o., Kajuhova ulica 32a, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: Avto Moste).

Pridobitev in uporaba kartice zvestobe
Kartico zvestobe lahko brezplačno pridobi vsak lastnik vozila Opel, ki želi, da se servisne storitve njegovega vozila opravljajo v Avto Moste in to ustno izrazijo našemu servisnemu svetovalcu.
Kartica zvestobe pripada tudi vsakemu našemu kupcu novega ali rabljenega vozila Opel, katero prejme ob prevzemu vozila skupaj s servisno knjižico.
Imetnik kartice zvestobe pred plačilom servisnih storitev opozori servisnega svetovalca, da želi koristiti popuste do katerih je upravičen in so razvidni iz kartice zvestobe ter v dokaz predloži izpolnjeno kartico zvestobe.

Veljavnost kartice zvestobe in višina popustov

Popust velja samo za imetnika kartice zvestobe in se obračuna na ceno dela le ob predložitvi izpolnjene kartice zvestobe. Na kartici zvestobe mora biti navedena pravilna številka šasije vozila ter odtisnjen žig in podpis servisnega svetovalca, ki določata višino popusta, zato ob vsakem opravljenem servisu zahtevajte žig in podpis servisnega svetovalca.

Popusti, do katerih je imetnik kartice zvestobe upravičen, so odvisni od števila opravljenih rednih servisov na istem vozilu. Po prvem opravljenem rednem servisu vozila se na prvo polje kartice zvestobe servisni svetovalec podpiše in odtisne žig ter se imetniku kartice zvestobe pri plačilu prizna 5% popust, po drugem opravljenem rednem servisu vozila se na drugo polje kartice zvestobe servisni svetovalec podpiše in odtisne drugi žig ter se pri plačilu prizna 10% popust, po tretjem rednem opravljenem servisu se na tretje polje kartice zvestobe servisni svetovalec podpiše in odtisne tretji žig ter se pri plačilu prizna 15% popust. Doseženi 15% popust se upošteva pri vsakem nadaljnjem rednem servisu (četrtem, petem, itd.). Popust kartice zvestobe se ne sešteva z morebitnimi drugimi popusti in ni združljiv s popusti programa Opel Servis Plus. Kartica zvestobe velja le v AVTO MOSTE d.o.o., Kajuhova ulica 32a, Ljubljana.

Prenosljivost in sprememba kartice zvestobe

Kartica zvestobe je vezana na vozilo Opel, zato je na njej zabeležena številka šasije vozila in se v primeru prodaje lahko izroči novemu lastniku vozila. V primeru nakupa drugega vozila v AVTO MOSTE d.o.o. je doseženi popust prenosljiv na novo kartico zvestobe.

Avto Moste si pridržuje pravico, da lahko kartico zvestobe kadarkoli, brez predhodne najave in brez navedbe razlogov, ukine ali spremeni pogoje (kar objavi na spletni strani www.avtomoste.si), in po tem prejšnje ugodnosti zapadejo ter jih ni več mogoče uveljaviti.

 

Za več informacij in pomoč pri razumevanju ugodnosti ali v primeru izgube kartice zvestobe se imetnik lahko obrne na naše servisne svetovalce (AVTO MOSTE, Kajuhova ul.: tel. 01/5 200 200) ali piše na elektronski naslov: info@avtomoste.si.promo 
Na vrh