loading

  Popravilo poškodovanih vozil in cenilno mesto kasko škod  


V podjetju AVTO MOSTE, poleg servisnih storitev, poskrbimo tudi za popravila poškodovanih vozil znamk Opel in vozil vseh ostalih znamk. Pri popravilu vašega vozila Opel vam zagotovimo originalne nadomestne dele z garancijo in za čas popravila vam nudimo tudi nadomestno vozilo.

Poškodovano vozilo pripeljite/dostavite neposredno na naš servis, kjer ga bomo pregledali in pripravili predračun za morebitno popravilo po vnaprej znani ceni ter napako odpravili v najkrajšem možnem času.

V kolikor imate za vaše vozilo sklenjeno veljavno zavarovanje avtomobilskega kaska (pri eni izmed spodaj navedeni zavarovalnici) in če izpolnjujete zahtevane pogoje, lahko škodo tudi uveljavljate, saj smo pooblaščeno mesto za prijavo in cenitev škod iz naslova avtomobilskega kaska za zavarovalnice: TRIGLAV, GENERALI, GRAWE, CROATIA, SAVA in ERGO.

Na lokaciji AVTO MOSTE, Kajuhova ulica 32a, Ljubljana, vam opravimo prijavo in cenitev škode ter pomagamo urediti vse potrebne formalnosti z zavarovalnico za uveljavitev škode in seveda kvalitetno odpravimo težave na vašem vozilu.

Potrebna dokumentacija: 

  •     prometno dovoljenje
  •     vozniško dovoljenje
  •     zavarovalna polica
  •     evropsko poročilo *
  •     policijsko poročilo *

    (* dokumentacija je potrebna le, če ste jo pri nesreči spisali)

Za podrobnejše informacije o popravilu poškodovanih vozil se obrnite na našega sprejemnika:

Primož Kovič, tel. (01) 5 200 217, gsm 031 814 456, info@avtomoste.si

AVTO MOSTE d.o.o., Kajuhova ulica 32a, Ljubljana, 01/5 200 200

Na vrh