loading

Vozilo ste uspešno shranili!

Parkirana vozila

 • Leto izdelave: 2021
 • Stanje vozila: Predstavitveno vozilo
 • Barva: Bela
 • MOČ: 91 kW / 122 KM
 • MENJALNIK: ročni menjalnik
 • Gorivo: Dizel
 • Število vrat: 5
 • Vrsta karoserije: 5 vrat
 • Lokacija: Ljubljana
 • Motor (ccm): 1500
 • Število sedežev: 5

Opis

Cena vključuje poslovni najem vozila za obdobje petih let s prevoženih 20.000 km/leto, letne in zimske pnevmatike s premontažo in hrambo, osnovno ter kasko zavarovanje, letno vinjeto, vse redne in izredne servise in nadomestno vozilo. Možnost spremembe konfiguracije vozila, obdobja najema in števila letnih kilometrov, kar seveda vpliva na spremembo cene. Za podrobnosti nas pokličite.

Druge opcije

OPREMA – ZUNANJOST: Ogrevani zunanji ogledali / Električno nastavljivi zunanji ogledali / Električni pomik prednjih in zadnjih stekel / Zunanji ogledali v barvi vozila / Zunanje kljuke v barvi vozila / Prednji in zadnji odbijač v barvi vozila / Dnevne LED luči / LED prednja žarometa / Brisalca s senzorjem za dež / Toplotno odsevna stekla / Samodejni vklop luči z zaznavanjem predorovi / Daljinsko centralno zaklepanje / 16 palčna platišča iz lahkih kovin / Letne pnevmatike 205/55 R16 / OPREMA – NOTRANJOST: Samozatemnitveno notranje vzvratno ogledalo / Oblazinjenje iz blaga kombinacija črne in sive barve / Klimatska naprava s protiprašnim filtrom / Potovalni računalnik / Usnjen 3-kraki volanski obroč / Volanski obroč nastavljiv po višini in globini / Kontrole za radio, telefon in tempomat na volanskem obroču / 7 palčni Multimedia s projekcijo mobilnih naprav (USB, Bluetooth) / 6 vrhunskih zvočnikov / Senčnika z ogledalom in osvetljavo / Bralne lučke zadaj / Komfortna prednja sedeža / Voznikov sedež nastavljiv v 6 smeri / Sovoznikov sedež nastavljiv v 4 smeri / Osnovna sredinska konzola z naslonom za roko / Zadnji sedeži deljivi 40:60 / Tempomat / Omejevalnik hitrosti / Električna vtičnica 12 V / OPREMA – VARNOST: Prednji zračni varnostni blazini / Stranski zračni varnostni blazini / Zračni zavesi za voznika in sovoznika / ISOFIX zadaj / Zavorni sistem ABS / Elektronski program stabilnosti (ESP) / Asistenca za speljevanje na strmini (HSA) / Parkirni senzorji zadaj / Komplet za popravilo pnevmatik /


* Za natančno ponudbo za vašega Opla, prosimo obiščite izbranega trgovca z vozili Opel. Podana vsebina je bila pravilna v času priprave na objavo. Dostopnost opreme in stopenj opreme preverite pri pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Vse informacije o morebitnih spremembah modelov so vam na voljo pri pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Vsi podatki so informativne narave in za njihovo točnost ne odgovarjamo. Nekatere slike vsebujejo dodatno opremo, ki ni vključena v standardni dobavi. Prikazana dodatna oprema vam je na voljo ob doplačilu. Prikazane barve prikazujejo približen odtenek resničnega barvnega tona. Razpoložljivost, tehnične lastnosti in oprema naših vozil, so lahko različne od države do države. Pred naročilom pri pooblaščenem trgovcu z vozili Opel preverite, ali je posamezni model na voljo. Navajamo priporočene maloprodajne cene in akcijske cene z DDV. Opel trgovec si pridržuje pravico do spremembe ali ukinitve ponudbe.

Cene veljajo pod posebnimi pogoji financiranja

Kontaktirajte nas za spletno predstavitev.

AVTO MOSTE

Kajuhova ulica 32A 1000 Ljubljana

01/520 02 00

* obvezna polja
Prekliči
Na vrh